^Jūsu ieteikumi^ - Forums
Sveicināti Viesis | RSS

Sākums | ^Jūsu ieteikumi^ - Forums | Reģistrācija | Ieeja

[ Jaunas atbildes · Dalībnieki · Foruma noteikumi · Meklēšana · RSS ]
Lappuse 1 no 512345»
Forums » AnimeClan.Lv » :Ieteikumi un palīdzība projektam: » ^Jūsu ieteikumi^ (Post em here :3)
^Jūsu ieteikumi^
ConFuseDDate: Sestdiena, 2009-06-27, 7:23 PM | Message # 1
^~Anime Clan Dibinātājs~^
Group: Administrators
Status: Offline

*
*
*
*
Pirmkārt! Šis topiks netiks slēgts! Iesakiet, ko gribētu redzēt pie mums, ko pamainīt dizainā un tamlīdzīgi =) Palūgšu nejaukt ar kļūdu/iteikumu sadaļu, te vēlamies uzklausīt jaunas un radošas idejas WEBa attīstībai un popularizēšanai!

Ar cieņu - °Administrācija°

RasolsDate: Sestdiena, 2009-06-27, 9:00 PM | Message # 2
AC biedrs
Group: AC Biedrs
žēl ka nav kāds web dizaineris mums te, jo varētu ievies jaunus dizainus un piemēram tādu opciju ka var pamainīt tos dizainu uz kādu grib, ja apnīk šitas kas ir kawaii ja man nebūitu slinkums es varētu visādu anime faniem sataisit dizainus :D

This Is Game Not Reality!

ConFuseDDate: Sestdiena, 2009-06-27, 9:53 PM | Message # 3
Quote (Rasols)
žēl ka nav kāds web dizaineris mums te, jo varētu ievies jaunus dizainus un piemēram tādu opciju ka var pamainīt tos dizainu uz kādu grib, ja apnīk šitas kas ir kawaii ja man nebūitu slinkums es varētu visādu anime faniem sataisit dizainus :D

Piekrītu, ja neskaita to ka WEBs turas uz skopuļa UCOZ kuri neļauj izmantot savus dizainus - ņemam viņu kād iir vai pārtaisām kā mākam (mūsu šābrīža variants)

PS- nezinu kā dzīve iegrozīsies, taču, ja pabeidzot koledžu vai ātrāk iekārtošos stabilā darbā, ir doma pāriet uz maksas hostu ar normālu domēnu un iespējām, nesaku ka esošais webs ir slikts, taču es vēlētos lai ir multivalodu interfeiss un vēl pāris fīčas =)

RasolsDate: Sestdiena, 2009-06-27, 10:12 PM | Message # 4
AC biedrs
njā tā ir laba lieta lol , tikai mūsdienu krīzes dēļ latvijā arī ir problēma :( ja būtu kāds kodētājs, varētu uztaisīt uz šito pasu 00.lv hostu, tikai sevis kodētu lapu lol

Pievienots (2009-06-27, 10:12 Pm)
---------------------------------------------
P.S> Eju programētājos, bet programēju tādus mazus sūdiņus kur vis kaut kas jādabu lai .... gribētu iemācīties veblapas programēt, bet nav kas māca, un nezinu labu programu kur programēt var webus :(

This Is Game Not Reality!

IbitsuDate: Svētdiena, 2009-06-28, 5:36 PM | Message # 5
AC biedrs
Vai tad nebija kaut kādi serveru parki kur pa brīvu vari turēt savu serveri?Un atceros, kad es ar pāris draugiem taisiju trakeri(ok es atbalstiju tikai financiāli) mums nebija LV, bet vismaz kaut cik cienīgs domēns-www.velkam.thx-apmēram tāds un bez maksas.

P.S.
No šīm lietām ne sū*a nesaprotu, tādēļ drošvien būšu kaut ko bezsakarīgu uzrakstijis, bet gan jau ideju sapratāt :lol:

People who think they know it all are especially annoying to those of us who do...

HinitsuDate: Ceturtdiena, 2009-08-13, 1:16 PM | Message # 6
Anime Lover
Es iesaku atļaut forumā sarkasmu, jo tāds ir aizliegums ir diezgan padumjšs . Kāpēc vispār tika tāds ieviests ? Jo kāds nebija pietiekoši saprātīgs, lai to izmantotu/saprastu ?

Mīlestība pašam pret sevi – tas ir romāns, kas ilgst visu mūžu.
O. Vailds

ConFuseDDate: Ceturtdiena, 2009-08-13, 4:52 PM | Message # 7
Netiks atcelts

HinitsuDate: Ceturtdiena, 2009-08-13, 6:29 PM | Message # 8
Anime Lover
Labi, tad lūdzu atbildi uz jautājumu kāpēc tāds vispār tika izveidots ? Nekur citur es neko tādu neesmu redzējusi.

O. Vailds

ConFuseDDate: Ceturtdiena, 2009-08-13, 6:52 PM | Message # 9
Quote (Hinitsu)
Labi, tad lūdzu atbildi uz jautājumu kāpēc tāds vispār tika izveidots ? Nekur citur es neko tādu neesmu redzējusi.

Sarkasms nevienmēr kādu aizvaino, taču nevēlamies lai ja kas tāds sāk notikt un cilvēki aizstāvas ar to ,ka sak "šāda likuma nav, nedaru neko tādu kas nav atļauts".

GunSlingerXDate: Ceturtdiena, 2009-08-13, 8:48 PM | Message # 10
Humm Masta
Quote (Rasols)
gribētu iemācīties veblapas programēt, bet nav kas māca, un nezinu labu programu kur programēt var webus :(

nu nav jau tik gruuti web programmeshanu iemaaciities, es pamatus no neta iemaaciijos, un tagad jau shis tas sanaak, iisteniibaa tagad gribu nopirkt paaris graamatas kur jau buutu viss siikaak, bet nu katraa zinjaa galvenais ir zinaat kodus, pareejais jau pats no sevis naak. a lai uztaisiitu web lapu nekaadas progas nav nepiecieshamas, pilniigi pietiek ar visparastako notepad :) a ja valodas, tad visvienkaarshaakaa ir html :)

nu katraa zinjaa es paplashinaashu savas web prasmes, un tad jau ar centiishos kaa paliidzeet :)

HinitsuDate: Ceturtdiena, 2009-08-13, 10:57 PM | Message # 11
Anime Lover
Ha pret visu nodrošināties nevar. Labi tad ja, kas izmantošu satīru >:3 . Pēc šī paziņojama arī mainīsiet noteikumus ? Jo tas šķiet pastulbi, ka relatīvi gudri cilvēki nevar izmantot tādu brīnišķīgu lietu, kā sarkasms nevis lamuvārdus un tamlīdzīgas lietas.

O. Vailds

ConFuseDDate: Piektdiena, 2009-08-14, 11:45 AM | Message # 12
Quote (Hinitsu)
Pēc šī paziņojama arī mainīsiet noteikumus ?

Netaisi no mušas ziloni, noteikumus izveidoja jo sākās nekārtībasm vairs lielu izmaiņu nebūs

DoKsDate: Piektdiena, 2009-08-14, 6:26 PM | Message # 13
Ookami*
Pietam, dēļ viena cilvēka noteikumi netiks mainīti

FEIKMANDate: Pirmdiena, 2009-08-17, 1:29 PM | Message # 14
Palīgs ^_^
Nu, pēc manām domām, ja jau uzbliezi šo topiku, tātad ir vēlme kaut ko mainīt, ja maina, tad nu uzreiz uz kaut ko mega spēcīgu, bet tādām lietām vajag naudu, ja ir nauda, tad atrast labu web dizaineri nav grūti, es pat zinu 2 tādus cilvēkus. Bet nu kā ir ar naudu tagad, cik zinu, visiem ir vāji!

ConFuseDDate: Pirmdiena, 2009-08-17, 1:35 PM | Message # 15
Quote (FEIKMAN)
Nu, pēc manām domām, ja jau uzbliezi šo topiku, tātad ir vēlme kaut ko mainīt, ja maina, tad nu uzreiz uz kaut ko mega spēcīgu, bet tādām lietām vajag naudu, ja ir nauda, tad atrast labu web dizaineri nav grūti, es pat zinu 2 tādus cilvēkus. Bet nu kā ir ar naudu tagad, cik zinu, visiem ir vāji!

Cilvēki no malas meklēti netiks, jo visu veicam paši.

PS - Topiks šis nav domāts tikai kardinālu izmaiņu ierosināšanai...

Forums » AnimeClan.Lv » :Ieteikumi un palīdzība projektam: » ^Jūsu ieteikumi^ (Post em here :3)
Lappuse 1 no 512345»
Meklēšana:

Copyrights reserved by AnimeClan.LV © 2012

Mājas lapu veidotājs - uCoz