| |  |
|
| PC Gaming |
| Kadiljaks | Date: Ceturtdiena, 2012-01-26, 10:30 PM | Message # 421 |
Žurnālista kungs.
Group: Žurnālists
Status: Offline
| Nu ko spēlēju pēdējā laikā.. Batlefield 3, Minecraft un aizrautīgu spēlīti BrowlBusters
|
| |
| | |
| shonii | Date: Otrdiena, 2012-01-31, 4:34 PM | Message # 422 |
^Moderatore^
Group: Moderators
| Visu dienu šodien rakājos pa internetu, lasot ziņas par anime/PC gaming/ konsolēm. Kādas jums par to domas?
1- Izskatās, ka Bioware nemaz negrasās Mass Effect padarīt par triloģiju. Būs turpinājums.
2- Ubisoft sola, ka līdz 31.martam dos ziņas par Assassin's Creed 3 attīstību.
3- Dragon Age būs anime Ja tā to vispār var nosaukt.
Hang the lying Wolf
|
| |
| | |
| Kadiljaks | Date: Otrdiena, 2012-01-31, 6:31 PM | Message # 423 |
Žurnālista kungs.
| Par dragon age nebrīnos ja pēc viņa izveidos anime, piemēram ir anime Halo Legends - tik tiešām izdevies garadarbs un daudz labu atskauksmju esmu dzirdējis, tagad tik pašam jānoskatās un tad varēšu savu verdiktu izklāstīt..
piemēram ir veiksmīgi animēts Batmans... takā nav jābrīnās kā uz DragonAge motīviem būs balstīts anime.. protams ja sapratu pareizi rakstīto...
Ja atkal runāt kura studija - tā varētu būt Studio4C vai MadHouse.. šī manā skatījumā ir vienīgās studijas, kas spēs izstrādāt skatāmu anime kuras sižets ir no spēles.. abām ir pietiekami neordināra domāšana..
|
| |
| | |
| ConFuseD | Date: Otrdiena, 2012-01-31, 6:57 PM | Message # 424 |
^~Anime Clan Dibinātājs~^
Group: Administrators
| Quote (shonii) Ubisoft sola, ka līdz 31.martam dos ziņas par Assassin's Creed 3 attīstību.
omg, yes!
|
| |
| | |
| shonii | Date: Otrdiena, 2012-01-31, 9:16 PM | Message # 425 |
^Moderatore^
| Quote (Kadiljaks) tā varētu būt Studio4C vai MadHouse
Nebūs tik labi, kā domā. Dragon Age anime veido anime studija Oxybot kopā ar FUNimation Entertainment, kas ir amerikāņu studija, kas visticamāk nozīmē, ka DA būs anime rip-off.
Quote (Kadiljaks) Halo Legends
Nezinu, nezinu. Halo ir viena no sliktākajām spēlēm, kas ir bijusi manās rokās, tāpēc brīnos, kas tur varētu sanākt kaut cik lādzīga anime. Tas, manuprāt, ir kā izveidot anime no Twilight
Quote (ConFuseD) omg, yes!
Vismaz kāds priecīgs Man gan liekas, ka sērijas paliek ar vien briesmīgākas, ne jau game-play zinā, bet story ziņā. Cerēsim, ka Ubisoft labosies.
Hang the lying Wolf
|
| |
| | |
| Kadiljaks | Date: Otrdiena, 2012-01-31, 10:38 PM | Message # 426 |
Žurnālista kungs.
| nu uz brīvdienām plānoju Halo anime nostīties tad jau redzēs.. un pacik studijas ir zināmas - tad ne obligāti ka būs anime rips kipa, piemēram anime Batman: Ghotem knight ir JAP-USA kopadarbs... Madhouse studija sadarbojās ar amerikāņu scenāristiem, kas protams bija Marvel pakļautībā... anime vispār'bā ir neslikta no pirmā acu uzmetiena, esmu nostījies tik 2 epizodes no 6ām.. bet sižets liekas tāds pavājš.. bet doptu kaut kur 7.. Pat ja sanāks kaut kāds anime rip, tad lai vismaz kvalitātes ziņā līdzinās Avatar: Legend of aang - kas ir pilnīgs anime rips kurš pasists zem rietumu kultūras un piemests nedaudz no austrumiem.. un šis dīvainais mikslis ir bijis veiksmīgs..
Par Asasinu piekrītu - story line hvz kāds, es jau [pirmo daļu neirubīju otro 50/50..
|
| |
| | |
| shonii | Date: Otrdiena, 2012-01-31, 11:25 PM | Message # 427 |
^Moderatore^
| Nu es nezinu par to kvalitāti, pēc treilera jau var redzēt, ka diezgan briesmīgi izveidota, vismaz nav manā gaumē. Galvenais, lai nav tā kā ar Dragon Age II, kas bija šausmas videospēļu pasaulē. EA's Dante's Inferno anime lūk gan bija interesanta, kaut arī to pašu grupu kopdarbs.
Hang the lying Wolf
|
| |
| | |
| Kadiljaks | Date: Trešdiena, 2012-02-01, 0:13 AM | Message # 428 |
Žurnālista kungs.
| ko klusējam ka ir treileris..
|
| |
| | |
| shonii | Date: Trešdiena, 2012-02-01, 2:20 PM | Message # 429 |
^Moderatore^
| Quote (Kadiljaks) ko klusējam ka ir treileris..
LOOOOOL, pašā pirmajā manā postā ir pie "spoiler" ielikts Guess you don't read fully what other people write
Hang the lying Wolf
|
| |
| | |
| ConFuseD | Date: Trešdiena, 2012-02-01, 9:21 PM | Message # 430 |
^~Anime Clan Dibinātājs~^
Group: Administrators
| Quote (shonii) Man gan liekas, ka sērijas paliek ar vien briesmīgākas, ne jau game-play zinā, bet story ziņā. Cerēsim, ka Ubisoft labosies.
Es ceru ka kādā no nākošajām daļām viņi beidzot mainīs laikmetu Gribētu, lai storijs noris mūsdienās FTW
|
| |
| | |
| shonii | Date: Trešdiena, 2012-02-01, 10:09 PM | Message # 431 |
^Moderatore^
| Quote (ConFuseD) Gribētu, lai storijs noris mūsdienās FTW Yeah, could be cool. Es gan ceru, ka nākamā daļa nonāks nevis mūsdienās, bet laika posmā, kad tika izgudrota elektrība/mašīnas utt., kaut kādi 16-18.gs., man liekas būtu interesanti paspēlēt ar assassinu tieši tajā laika posmā
Hang the lying Wolf
|
| |
| | |
| RuTsubasa | Date: Trešdiena, 2012-02-01, 10:34 PM | Message # 432 |
Ecchi Maniac
Group: AC Biedrs
| Quote (shonii) 1- Izskatās, ka Bioware nemaz negrasās Mass Effect padarīt par triloģiju. Būs turpinājums. FCK YEAH!!! Tgd jau ME ir kļuvusi par manu iecienītāko lomu spēļu sēriju. 3.daļas treileri jau liek domāt ka būs visu laiku episkākais sci-fi action...spēlēs spriedze , iespējas ar katru daļu tikai attīstījušās , tad nevaru nemaz iedomāties ko viņi 4.daļā būs izdomājuši , ja tāda iznaks P.S man pc negribeja jau ms2 pavilkt , ms3 pashlaik nespīd līdz upgrade un kad me4 iznaks man pc vsp būs antikvariāta vērtība Jākrāj nauda prieksh pc upgrade - procim , video kartei , operatīvajai atmiņai
|
| |
| | |
| Kadiljaks | Date: Trešdiena, 2012-02-01, 10:52 PM | Message # 433 |
Žurnālista kungs.
| Quote (shonii) LOOOOOL, pašā pirmajā manā postā ir pie "spoiler" ielikts Guess you don't read fully what other people write pardon 3x.. nepamanīju.. biju noguris un neredzēju..
enivej.. esmu uzņēmies atbildību un esmu sācis spēlēt 1. ME
|
| |
| | |
| RuTsubasa | Date: Trešdiena, 2012-02-01, 11:04 PM | Message # 434 |
Ecchi Maniac
Group: AC Biedrs
| Quote (Kadiljaks) esmu uzņēmies atbildību un esmu sācis spēlēt 1. ME ja iepatiikas iesaku jau sakt lejupladet ari ME2 - ar ME1 save varesi turpinat ar savu chuvaku tālāk.. kaadu klasi tu izveeleejies Shepardam? ja vēlies klasisku commando stila baudījumu un vieglāko ceļu tad iesaku Soldier , Vanguard ir bik chakarīgi-nedz granātmetēja, nedz snipera vai assault rifle...paldies dievam ka ar shotgun varu ārdīties un lidināt mobus pa gaisu
|
| |
| | |
| shonii | Date: Trešdiena, 2012-02-01, 11:12 PM | Message # 435 |
^Moderatore^
| Quote (RuTsubasa) man pc negribeja jau ms2 pavilkt , ms3 pashlaik nespīd līdz upgrade un kad me4 iznaks man pc vsp būs antikvariāta vērtība
Godīgi teikšu, system requirements nav nemaz tik ļoti prasīgi priekš ME3. Nu jebkurā gadījumā ME3 demo varēs izbaudīt 14.februārā, yup, Valantīndienā.
Quote (RuTsubasa) kaadu klasi tu izveeleejies Shepardam? Man FemSheps bija Infiltrator, jo tā ir vienīgā klase, kur var izbaudt snipe rifle priekšrocības un ir pāris jauki skili. Ir spēlēts arī ar Soldier, taču nav tik interesanti ar to power using. Bet nu katrai klasei savas priekšrocības, esmu izspēlējusi jau uz Soldier, Vanguard, Infiltrator un Engineer, gan paragon, gan regenade Yeah, kinda stuck on this series. Viena lieta gan man ļoti kaitināja ME1, tas bija Mako. Mašīna, kas var uzbraukt pa 90° leņķi,tas ir kaut kas, žēl, ka vadība ir tik tizla.
Hang the lying Wolf
|
| |
| |
| |
 | |  |
|